دندانپزشکی 88 کرمانشاه
 
PortalHomeFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 دندان و عطارهای قدیمی

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
mosafer



Posts : 43
Join date : 2010-05-04
Age : 25
Location : shz

PostSubject: دندان و عطارهای قدیمی    Sat Aug 07, 2010 11:36 am

دهان شوی معطر
مواد اولیه: 1ق.غ.پودر جوز نصف ق.غ.پودر دارچین
1ق.غ.پودر میخک 8 ق.غ.الکل سفید
نصف ق.غ. زیره سبز چند قطره اسانس به دلخواه

ادویه جات را با الکل در ظرفی مخلوط کنید و محلول را در ظرف در بسته به مدت 4 تا 5 روز بگذارید تا عصاره کشی شود.یعد میتوانید اسانس دلخواه مثلا استادخودونس را در محلول وارد کنید.این یک دهانشویه قوی میباشد.بنابراین برای مصرف فقط کافی است چند قطره از ان را در یک استکان آب بریزید و دهان را با آن شستشو دهید.

دهان شوی با نعنا
مواد:11ق.غ.عرق نعنا 6ق.چ.گلیسیرین
7/5 ق.چ آب 2ق.چ.تنتور مرمکی
2/5ق.چ.بوراکس اسانس نعنا
تهیه:همه مواد را در ظرف شیشه ای درب دار بریزید و در آن را محکم ببندید.تنتور مرمکی ضدعفونی کننده ای است که سریع اثر میکندو میتواند التهابات دهان و اطراف آن را فرو نشاند.هم چنین برای سفیدی دندان ها و استحکام لثه ها خیلی مفید است.برای درست کردن تنتور هر صمغی میتوان 1ق.چ. از صمغ را در مقابل 5 ق.غ. الکل سفید در ظرفی ریخته و پس از چند روز در حالی که روزانه 2 تا 3 بار آن را هم میزنید مصرف نمایید.
گل گندم دهان شوی

مواد:یک مشت پر گل گندم 1/7 میلی گرم لیتر آب جوش
1ق.چ.تنتور مرمکی یا تنتور میخک

طرز تهیه: گل های گندم را در ظرفی ریخته آب جوش بر آن بریزید. درب آن را بسته تا به مدت 2 ساعت دم بکشد.بعد از سرد شدن تنتور مرمکی را وارد آن کنید.صاف کرده و در ظرفی بریزید.چند قطره در یک استکان ریخته و با آن دهان را شستشو دهید.این خوشبو ترین شوینده دهان محسوب میشود.

محلول دهان شوی
مواد اولیه: 15 ق.غ.آب 3ق.غ.جوشیده پودر فندق

طریقه مصرف:فندق را به مقدار 2 قاشق همراه یک استکان آب جوشانیده و صاف نمایید.میتوانید قدری پودر نعنا یا پوست لیمو در آن بیندازید تا دهانی خوشبو داشته باشید.
Back to top Go down
View user profile
 
دندان و عطارهای قدیمی
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Dentistry of KUMS :: دندانپزشکی 88 :: گفتگوی دندانپزشکی-
Jump to: